Passie en ambitie voor mijn werk als Adviseur

In 2019 solliciteerde ik op een vacature van OAZ in Team Opleidingen. Dat ben ik helaas niet geworden, maar de gesprekken waren zo fijn dat ik een vergelijkbare functie in een ander team aangeboden kreeg. En zo ging ik aan de slag als Medewerker voor team Instroom.

Passie voor mijn werk

Achteraf gezien ben ik blij dat het zo gelopen is. Ik zit helemaal op mijn plek in dit team en heb passie voor het werk dat ik doe. Mijn vriend zegt altijd: “Als jij over je werk praat, straal je helemaal.” Ik hou ervan om alle mogelijkheden voor mijn klanten te onderzoeken, dingen uit te pluizen en ervoor te zorgen dat de administratie tot in de puntjes verzorgd is. Ons werk maakt echt het verschil voor onze klanten.

Alles is bespreekbaar

Inmiddels heb ik de stap gemaakt van Medewerker naar Adviseur. Nadat ik bij mijn leidinggevende had aangegeven dat ik mijn ambitie had, werd er direct aan mij gedacht toen er een plekje vrij kwam. Maar ook op andere vlakken denkt OAZ ontzettend goed mee. Zo was de winstdelingsregeling een onzekere factor voor de hoogte van mijn toeslagen, samen met OAZ vond ik een oplossing. Ik voel me bij OAZ geen nummer, zoals ik me eerder bij een grotere organisatie wel heb gevoeld.

Flexibel je tijd indelen

Als werkende ouder met jonge kinderen is een werkgever die jou het vertrouwen geeft om zelf je tijd in te delen, extra fijn. Een kind ziek ophalen van school, een verhuizing, lerarendag of het opknappen van de tuin, OAZ biedt mij op zo’n moment de vrijheid om mijn uren anders in te delen en mijn parttime-dagen te verschuiven. Naast het gevoel van waardering, scheelt dat mij ook nog eens een paar verlofdagen.

Ambitie Specialist

In de toekomst zou ik graag doorgroeien tot Specialist, een functie voor collega’s die enige kennis en ervaring hebben opgedaan met de regelingen en binnen OAZ. Per regeling is er één Specialist die alle ontwikkelingen in de gaten houdt en deze eventueel vertaalt naar werkprocessen voor collega’s en adviezen voor de klant. Als de mogelijkheid zich voordoet om de stap te maken stel ik me graag kandidaat.

Neem contact op met
onze HR adviseur
Gladys Hoever
Adviseur Instroom
Ik hou ervan om alle mogelijkheden voor mijn klanten te onderzoeken, dingen uit te pluizen en ervoor te zorgen dat de administratie tot in de puntjes verzorgd is. Ons werk maakt echt het verschil voor onze klanten.
Gladys Hoever
Ik hou ervan om alle mogelijkheden voor mijn klanten te onderzoeken, dingen uit te pluizen en ervoor te zorgen dat de administratie tot in de puntjes verzorgd is. Ons werk maakt echt het verschil voor onze klanten.
Gladys Hoever

Interesse gewekt?

Word ook onderdeel van ons team! Solliciteer naar één van onze openstaande vacatures.

Trainee

Als Trainee werk je in de binnendienst met alle operationele teams mee om de dienstverlening van OAZ goed te leren kennen.
Goes
32 - 40 uren
Bekijk vacature

HR Medewerker

Als HR medewerker ben jij de drijvende kracht achter de facilitaire en HR processen.
Goes
32 - 40 uren
Bekijk vacature

Vind de baan die bij jou past!

Ga je graag op pad naar klanten of duik je graag in complexe dossiers op kantoor? Bij OAZ vind je de baan die bij jou past. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bekijk onze vacatures.

Andere verhalen