Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Locatie Goes

Schermerhornstraat 2
4463XD Goes

Locatie Huis ter Heide

Amersfoortseweg 10E
3712BC Huis ter Heide

Contactgegevens

Veelgestelde vragen

Solliciteren bij OAZ, hoe werkt dat?

Heb jij je CV en motivatie opgestuurd? Dan ontvang je binnen twee werkdagen reactie van ons HR team over het vervolg. Tijdens een eerste kennismaking, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee, kijken we of de eerste klik er is. Zo ja? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek om elkaar nóg beter te leren kennen. Is het een match? Dan ontvang je van ons een aanbod en wordt je hopelijk onderdeel van ons team!

Spreekt een vacature je aan? Via de sollicitatiebutton bij de vacature kun je direct je CV en motivatie naar ons opsturen. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen (088 5600 752) of mailen (sollicitatie@oaz.nl) als je vragen hebt.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vast onderdeel bij onze indiensttredingsprocedure. Wij vragen de VOG bij indiensttreding voor je aan in de digitale omgeving van de overheid.

Wie is OAZ?

We kennen in Nederland veel (financiële) regelingen om werkgevers te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan tegemoetkomingen voor oudere medewerkers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of mensen met een uitkeringsverleden.

OAZ ondersteunt werkgevers door advies te geven over de mogelijkheden. En het blijft niet alleen bij advies; we helpen ze ook met de uitvoering.

Ruim 20 jaar geleden is OAZ begonnen in Zeeland en sindsdien hebben we ons steeds verder ontwikkeld. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een team met 90 collega’s verdeeld over twee vestigingen: Goes en Huis ter Heide (Utrecht).

Naast regelmatig telefonisch en videocontact motiveren we collega’s om op beide vestigingen te werken. Vanuit OAZ worden hiervoor de nodige faciliteiten beschikbaar gesteld. Ook ontmoeten we elkaar regelmatig ‘in het midden’, denk aan een teamdag in Breda of een personeelsuitje in Rotterdam.

We zijn blij met jouw inzet voor onze klanten en doen daar graag iets voor terug. Wat denk je van een flinke dosis gezelligheid met je collega’s? Of van de vrijheid in je functie, waarbij je flexibel kunt werken qua tijden en werkplek? Ook mag je rekenen op:

  • Een marktconform maandsalaris op basis van jouw ervaring;
  • Allerlei mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen; zo komt doorgroeien binnen OAZ veel voor;
  • Een winstdelingsregeling.
  • Een zakelijke smartphone en laptop;
  • 26 verlofdagen en de optie om er meer bij te kopen;
  • Een zeer gunstige pensioenregeling waarbij wij vanuit OAZ 70% betalen;
  • Korting via onze collectieve zorgverzekering.

Team HR staat voor jou klaar

Sanne
Gorsse
HR Adviseur
Voor vragen over de vacatures kun je ook terecht bij Sanne. Zij helpt je graag verder!
Contactinformatie Sanne
T 088 5600 752
Zaura
Corré
HR Manager
Heb je vragen over een openstaande vacature of wil je open solliciteren? Neem dan contact op met Zaura!
Contactinformatie Zaura
T 088 5600 752
Open WhatsApp
1
Vragen?
Hi! 😃

Heb je vragen over een vacature of onze werkwijze? Stuur ons een Whatsapp, we reageren doorgaans binnen één werkdag.

Team HR