Jouw carrière

Een warm welkom

Bij OAZ dragen we zorg dat jij als nieuwe medewerker een goede start maakt. Zo krijgt iedere nieuwe collega een inwerkplan op maat. Je leert zo OAZ, je collega’s, werkwijzen en procedures goed kennen. Om je wegwijs te maken start je vanaf dag 1 al met een buddy. Dit is een ervaren collega die jou de kneepjes van het vak leert én waar je terecht kan met al jouw vragen.

Ontwikkeling en professionalisering

Wij investeren graag in jou en bieden kansen op persoonlijke ontwikkeling en professionalisering. Dat doen we vanuit een platte organisatie, waarin jij de ruimte hebt om te onderzoeken wat het beste bij jou past.

Binnen OAZ zijn er verschillende disciplines binnen het HR vakgebied. Van relatiemanagement tot specialist productontwikkeling, doorgroeien komt binnen OAZ veel voor. Wil je binnen je eigen team een stap zetten van Adviseur naar Specialist of zet je een zijstap naar een andere discipline? De mogelijkheden zijn er volop.

Vragen?

Neem contact op met ons HR team

Vragen?

Neem contact met ons op

Werken bij OAZ?

Jij beslist hoe, waar, wanneer en waarmee je werkt
Wij investeren in jouw ontwikkeling en professionalisering
Open en informele werksfeer met enthousiaste collega’s

Benieuwd naar jou carrièrekansen bij OAZ?

Adviseur Opleidingen

Als Adviseur ontzorg je onze klanten bij het optimaal gebruik maken van financiële regelingen op het gebied van HR.
Huis ter Heide (Utrecht)
32 - 40 uren
Bekijk vacature

Accountmanager

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheren van de relaties met onze klanten en het werven van nieuwe klanten.
Goes
40 uren
Bekijk vacature

Vind de baan die bij jou past!

Ga je graag op pad naar klanten of duik je graag in complexe dossiers op kantoor? Bij OAZ vind je de baan die bij jou past. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bekijk onze vacatures.