Anastasiya over haar reis binnen OAZ

Sinds 2015 bij OAZ

Na het afronden van mijn hbo 6 jaar geleden, kwam ik bij OAZ terecht in de functie van consultant. Of analist buitendienst, zo heette dat toen nog. De wens om verder te studeren was er toen al, dit leek een perfecte functie voor even. Zelfstandig audits uitvoeren, klanten bezoeken van Groningen tot Amsterdam, een baan met veel vrijheid en uitdaging. Dat ik me zo thuis ging voelen bij OAZ, had ik niet kunnen voorzien.

Verdieping

In de rol van consultant weet je van alle afdelingen binnen OAZ voldoende. Voldoende om een goede gesprekspartner te zijn voor je klant, voldoende om juist te adviseren. Dit past goed bij me. Ik haal veel energie uit klantcontact, het oplossen van problemen en verbeteren van een situatie. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor mijn klanten, ik wil voor ze zorgen. Tijdens mijn WO Master Arbeidsrecht en Sociale zekerheid kwam het verlangen om meer inhoudelijk juridisch aan de slag te gaan, meer de diepte in te duiken. Drie jaar geleden kwam OAZ met het plan om regresrecht in de dienstverlening te implementeren, dit sloot perfect aan bij mijn wensen.

Waarom regresrecht?

In regresrecht komen alle facetten bij elkaar. Arbeidsrecht en Sociale zekerheid, maar ook een groot deel rechtvaardigheid waar ik erg gevoelig voor ben. Het is gewoon niet oké als een werkgever verlies lijdt omdat een derde zich onrechtmatig gedraagt. Deze weerstand tegen onrecht zit in mijn karakter, ik wist als kind al dat ik jurist wilde worden. Ik kon mijn moeder gek maken met mijn argumenten. Maar ook de onderhandelingen, het spel, daar ga ik voor. En deze nieuwe tak van sport gecombineerd met mijn masteropleiding Arbeidsrecht maakt dat ik me blijf ontwikkelen. Dat is echt belangrijk voor me. Zolang ik me ontwikkel, voel ik dat ik leef.

Blijft er nog tijd over?

Een goede verdeling van privé en werk is belangrijk. Bij OAZ ben ik mijn grote liefde tegengekomen, inmiddels hebben we samen een kindje. Ook van hen krijg ik alle ruimte om me te ontwikkelen. Ik ben gek op dansen en zingen, ik heb zelfs de dansacademie overwogen. Dan is er nog yoga, mijn vrienden, ik verdiep me in voeding en sport graag.

Hoe ziet de toekomst eruit?

Ik zit alweer een tijdje in mijn functie als specialist, hier zit voorlopig ook voldoende ontwikkeling in. Het stuk regresrecht wordt geïmplementeerd in de huidige dienstverlening van OAZ. Naast de grote uitdaging die dat biedt in de juridische inhoud, is er voor de toekomst een kans om dit breder uit te werken. Plannen zijn er dus zeker, maar eerst maar eens goed van start. In mijn privé wil ik vooral lekker leven. Reizen, veel van de wereld zien. Ik wil vooral genieten, in mijn werk en ernaast!

Anastasiya de Vaal - Specialist Regresrecht bij OAZ HR specialisten
Neem contact op met
onze HR adviseur
Anastasiya de Vaal
Specialist Regresrecht
Inmiddels werk ik alweer sinds 2015 bij OAZ. Begin 2021 maakte ik de overstap van consultant naar specialist regresrecht, een functie die perfect aansluit bij mijn wensen. Hierin komen alle facetten bij elkaar en kan ik mij in blijven ontwikkelen, dat is echt belangrijk voor me.
Anastasiya de Vaal
Inmiddels werk ik alweer sinds 2015 bij OAZ. Begin 2021 maakte ik de overstap van consultant naar specialist regresrecht, een functie die perfect aansluit bij mijn wensen. Hierin komen alle facetten bij elkaar en kan ik mij in blijven ontwikkelen, dat is echt belangrijk voor me.
Anastasiya de Vaal

Interesse gewekt?

Word ook onderdeel van ons team! Solliciteer naar één van onze openstaande vacatures.

Consultant

Als Consultant voer je op locatie of digitaal bij onze klanten onderzoek uit, op basis van vakinhoudelijke HR expertise.
Goes
32 - 40 uren
Bekijk vacature

Trainee

Als Trainee werk je in de binnendienst met alle operationele teams mee om de dienstverlening van OAZ goed te leren kennen.
Goes
32 - 40 uren
Bekijk vacature

Vind de baan die bij jou past!

Ga je graag op pad naar klanten of duik je graag in complexe dossiers op kantoor? Bij OAZ vind je de baan die bij jou past. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bekijk onze vacatures.

Andere verhalen