Voor Amber klikte het direct met team Backoffice

Voordat ik mijn plek bij OAZ vond, heb ik jaren in de ouderenzorg gewerkt. Fijn en dankbaar werk, maar door de wisselende diensten wel lastig te combineren met een gezinsleven. In de zoektocht naar een administratieve functie die beter past, ben ik via een kleine omweg bij OAZ terecht gekomen. En gelukkig maar!

Het wiel dat alle afdelingen draaiende houdt

Via een detacheringsbureau ben ik aan OAZ gekoppeld en het klikte direct goed. Als Medewerker Backoffice maak ik onderdeel uit van het wiel dat alle andere afdelingen draaiend houdt. Door het voorwerk dat we doen voor consultants en adviseurs van alle afdelingen, blijft het werk inhoudelijk afwisselend en weet ik van alle onderdelen wel iets. Ook ken ik zo het hele bedrijf, er is lekker veel sociaal contact.

Doordat het team zich steeds blijft uitbreiden, is er ook steeds meer werk om op te pakken. Als spin in het web helpen we alle afdelingen wel een keer uit de brand, dat geeft veel voldoening.

“Het team? In één woord: ge-wel-dig!”

Eén groot team verdeeld over twee locaties

Het backoffice team is verdeeld over twee locaties, maar ondanks dat zijn we echt één groot team. We zien elkaar digitaal veel, maar ook zoeken we elkaar geregeld op. We zijn een hecht team, waar teamspirit en betrokkenheid voorop staan. We zijn echt betrokken bij elkaar en nooit te beroerd om elkaar te helpen.

De betrokkenheid, de menselijkheid, als werkgever staat OAZ echt met stip op 1!

Als werkgever staat OAZ met stip op 1. De menselijkheid, betrokkenheid en de persoonlijke noot zijn mooi. Ook zijn er veel leuke extra’s. Er gaat geen feestdag voorbij zonder ene aardigheidje in de brievenbus. Ik ben heel blij met mijn plek bij OAZ!

Portretfoto Amber de Grouw OAZ
Neem contact op met
onze HR adviseur
Amber de Grouw
Medewerker Backoffice
Amber de Grouw OAZ HR specialisten
De betrokkenheid, de menselijkheid, als werkgever staat OAZ echt met stip op 1!
Amber de Grouw
Amber de Grouw OAZ HR specialisten
De betrokkenheid, de menselijkheid, als werkgever staat OAZ echt met stip op 1!
Amber de Grouw

Interesse gewekt?

Word ook onderdeel van ons team! Solliciteer naar één van onze openstaande vacatures.

Manager Controle, Financiën en Administratie (Financieel Manager)

Als financieel manager vervul je een sleutelrol in de financiële besluitvorming en administratie binnen OAZ.
Huis ter Heide (Utrecht)
32 - 40 uren
Bekijk vacature

Accountmanager

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheren van de relaties met onze klanten en het werven van nieuwe klanten.
Goes
40 uren
Bekijk vacature

Vind de baan die bij jou past!

Ga je graag op pad naar klanten of duik je graag in complexe dossiers op kantoor? Bij OAZ vind je de baan die bij jou past. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bekijk onze vacatures.

Andere verhalen