Seizoenswerk in subsidies? Dit team maakt er een feestje van

Het team van OAZ bestaat uit ongeveer 90 collega’s. Een diverse club met een belangrijke gemene deler: ze zijn in voor iets leuks. Of het nu een winter barbecue is of een cursus Bob Ross schilderen, het hele team doet mee en blijft hangen voor de borrel na afloop. Hoewel alle medewerkers van OAZ als een groot team werken, is er ook een verdeling van medewerkers onder de drie pijlers van OAZ: Instroom, Sociale Zekerheid en Opleidingen. Jouw kleine, vertrouwde team binnen het grote team.

Seizoenswerk binnen subsidies?

Team Opleidingen houdt zich bezig met verschillende subsidieregelingen die bedoeld zijn als tegemoetkoming in de kosten voor werkgevers bij opleidingstrajecten van hun medewerkers. Wanneer werkgevers voor een of meerdere subsidieregelingen in aanmerking komen, is het belangrijk dat de aanvraag, onderbouwing en afhandeling van de subsidie goed verloopt. Een volledige personeels- en subsidieadministratie is hierbij onmisbaar, er zijn tijdslijnen en deadlines om rekening mee te houden en documenten die moeten worden ingevuld.

Aan de medewerkers van Team Opleidingen de taak om dit rond te krijgen. Zij bekijken per klant voor welke medewerkers gegevens ontbreken en gaan hier achteraan. Door documenten vast grotendeels in te vullen, nemen ze de klant een flinke klus uit handen en verloopt het proces doorgaans sneller. Dit moet ook, want enkel als de gegevens voor het verstrijken van de deadline binnen zijn, kan er maximaal gebruik gemaakt worden van het recht op subsidie.

Wanneer de deadline in zicht komt, neemt de druk om toch de laatste ontbrekende gegevens nog aan te leveren voelbaar toe. Team Opleidingen en heel OAZ beschikt gelukkig over de juiste middelen om hiermee om te gaan. Collega’s van andere afdelingen sluiten aan en tijdens een last minute ingelaste pizza-avond worden de laatste documenten verwerkt. Een high-five van je manager, een chocoladereep in de post als dankjewel en even adempauze. Tot de volgende deadline zich weer aandient. Bij OAZ is het nooit saai!

Kom jij met ons kennismaken?

Zoek jij een baan administratieve spil? Hou jij van de combinatie geconcentreerd werken en fanatieke pingpong op één dag? Zoek jij een uitdaging met een gezonde dosis druk zo nu en dan? Kom dan langs voor een kop koffie of een potje tafeltennis, wellicht ben jij onze nieuwe collega! Solliciteren kan via sollicitatie@oaz.nl, meteen bellen kan ook op 088 5600 746.

Iris Bouwhuis - Adviseur bij OAZ HR specialisten
Neem contact op met
onze HR adviseur
Iris Bouwhuis
Adviseur Productontwikkeling
Als Adviseur weet ik precies wie mijn klanten opleiden, en wat voor subsidies ze daarvoor kunnen krijgen. Ik zorg ervoor dat ik altijd op de hoogte ben, zodat mijn klanten alle subsidie krijgen waar ze recht op hebben.
Iris Bouwhuis
Als Adviseur weet ik precies wie mijn klanten opleiden, en wat voor subsidies ze daarvoor kunnen krijgen. Ik zorg ervoor dat ik altijd op de hoogte ben, zodat mijn klanten alle subsidie krijgen waar ze recht op hebben.
Iris Bouwhuis

Interesse gewekt?

Word ook onderdeel van ons team! Solliciteer naar één van onze openstaande vacatures.

Manager Controle, Financiën en Administratie (Financieel Manager)

Als financieel manager vervul je een sleutelrol in de financiële besluitvorming en administratie binnen OAZ.
Goes
32 - 40 uren
Bekijk vacature

Adviseur Opleidingen

Als Adviseur ontzorg je onze klanten bij het optimaal gebruik maken van financiële regelingen op het gebied van HR.
Huis ter Heide (Utrecht)
32 - 40 uren
Bekijk vacature

Vind de baan die bij jou past!

Ga je graag op pad naar klanten of duik je graag in complexe dossiers op kantoor? Bij OAZ vind je de baan die bij jou past. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bekijk onze vacatures.

Andere verhalen

Team Instroom is met haar acht adviseurs een drijvende kracht binnen OAZ. Samen met de teammanager zorgt dit team dat de klanten van OAZ optimaal gebruik kunnen maken van de beschikbare voordelen bij het aannemen van nieuwe medewerkers.