De dag van een Administratief Medewerker

Na het lezen van een vacaturetekst heb je vaak een aardig idee van een functie. Toch blijft het lastig om je écht een voorstelling te maken bij hoe jouw werkdagen eruit gaan zien. In de serie ‘De dag van …’ lichten we een aantal belangrijke elementen van een functie bij OAZ toe en geven we je door middel van een visuele tijdlijn (onderaan deze pagina) een realistisch beeld van een werkdag. 

De spin in het web

Als Administratief Medewerker ben je onderdeel van team Backoffice. Dit team is dé spin in het web van de administratieve processen van onze dienstverlening. Ten behoeve van de subsidies voor onze klanten zorg je ervoor dat gegevens en documenten nauwkeurig verzameld en verwerkt worden in de daarvoor bestemde systemen. Je werkt daarvoor nauw samen met onze adviseurs en consultants.

Subsidies en administratie

In de wereld van subsidies en financiële voordelen is het gebruikelijk dat de geldverstrekker je vraagt om te bewijzen dat je recht hebt op het geld. Subsidies voor opleidingen bewijs je bijvoorbeeld met een studieovereenkomst en diploma, die bewijzen dat de opleiding gevolgd is. Als de Belastingdienst een werkgever tegemoet komt in het salaris van een medewerker met een arbeidsbeperking, verantwoord je dat met een verklaring van het UWV.

De functie die met je meegroeit

De opdrachten van Team Backoffice zijn erg divers, van klein tot groot en van simpel tot complex. Als beginnend medewerker start je met eenvoudige opdrachten. Gaandeweg leer je de verschillende regelingen en onze werkwijzen kennen, je gaat verbanden zien. Zodra je meer ervaring hebt en toe bent aan meer uitdaging en verantwoordelijkheden, groeit de functie met je mee. Ervaren collega’s leren bijvoorbeeld nieuwe medewerkers de kneepjes van het vak of coördineren een project.

Een volgende stap binnen OAZ

Ben je klaar voor een volgende stap? Dan zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden binnen OAZ. Word bijvoorbeeld adviseur in één van de productteams of ga aan de slag als consultant en op bezoek bij onze klanten. We begeleiden je bij de stappen die jij maakt in jouw carrière en investeren graag in jouw ontwikkeling en professionalisering.

Studenten bijbaan

Sinds eind 2021 is de studentenpool een belangrijk onderdeel van Team Backoffice. Dit is een groep van zo’n 15 studenten die op basis van een flexibel contract minimaal 4 en maximaal 40 uur per week komt werken op de momenten die zij zelf hebben ingepland. Een deel van de eenvoudige en repeterende opdrachten pakken de studenten op. Hierdoor hebben vaste medewerkers meer tijd om met hun kennis en ervaring onze adviseurs en consultants te ondersteunen bij uitdagende opdrachten en projecten.

Dagprogramma

Joan van Dam - Teammanager bij OAZ HR specialisten
Neem contact op met
onze HR adviseur
Joan van Dam
Teammanager Backoffice
Veel studenten komen binnen met de gedachte dat het mooi zal staan op hun CV, maar halen vervolgens veel voldoening uit hun werk en bouwen een band op met OAZ.
Joan van Dam
Veel studenten komen binnen met de gedachte dat het mooi zal staan op hun CV, maar halen vervolgens veel voldoening uit hun werk en bouwen een band op met OAZ.
Joan van Dam

Interesse gewekt?

Word ook onderdeel van ons team! Solliciteer naar één van onze openstaande vacatures.

Accountmanager

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheren van de relaties met onze klanten en het werven van nieuwe klanten.
Goes
40 uren
Bekijk vacature

Adviseur Opleidingen

Als Adviseur ontzorg je onze klanten bij het optimaal gebruik maken van financiële regelingen op het gebied van HR.
Huis ter Heide (Utrecht)
32 - 40 uren
Bekijk vacature

Vind de baan die bij jou past!

Ga je graag op pad naar klanten of duik je graag in complexe dossiers op kantoor? Bij OAZ vind je de baan die bij jou past. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bekijk onze vacatures.

Andere verhalen