Arjan vertelt over zijn groei binnen OAZ

12 jaar bij OAZ

Ik begon in 2011 als Junior Binnendienstadviseur bij OAZ. Inmiddels ben ik er Specialist Projecten en Ontwikkeling. Ik vind het ontzettend leuk om hier te werken, met fijne collega’s en een informele werksfeer. Bovendien is er enorm veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het feit dat ik na twaalf jaar nog steeds bij OAZ werk, zegt een hoop.

Eerste kennismaking met de dienstverlening

Een paar maanden na het succesvol afronden van de hbo-opleiding Management, Economie & Recht startte ik bij OAZ. Ik begon als Junior Binnendienstadviseur, een functie waarbij ik direct kennismaakte met vrijwel alle producten van het bedrijf. Ik hield me met name bezig met onze dienstverlening op het gebied van instroom en behoud van personeel.

Na de reorganisatie van april 2013 was het voor mij dan ook een logische stap om verder te gaan als Analist Instroom & Behoud. Sinds de invoering van de nieuwe organisatiestructuur werken we in verschillende teams die elk een aantal diensten in hun portefeuille hebben. Samen met mijn nieuwe team hield ik me zodoende vooral bezig met regelingen zoals premiekortingen (tegenwoordig loonkostenvoordelen), no-riskpolis en verhaalsrecht (regres).

Op die manier kwam ik ook in aanraking met onze dienstverlening op het gebied van gedifferentieerde premie Werkhervattingskas (Whk). Dit onderwerp wekte mijn interesse en ik merkte na een poos dat ik er graag meer mee zou willen doen.

Doorgroeimogelijkheden

Toen ik kenbaar maakte dat mijn interesse ook bij onze dienstverlening Whk lag, werd daar goed naar geluisterd. Na samen te hebben gekeken naar wat zowel voor OAZ als mij persoonlijk de beste optie was, kon ik in 2016 de overstap maken naar het op dat moment kersverse team Sociale Zekerheid. Binnen OAZ is alles bespreekbaar en is het altijd mogelijk om je horizon te verbreden. Dit maakt het een hele stimulerende werkomgeving. Ik leerde als Medewerker afdeling WIA het sociale zekerheidsrecht door en door kennen en wist daardoor goed wat er voor werkgevers bij verschillende regelingen allemaal komt kijken.

Na een aantal jaar kennis en ervaring te hebben opgedaan, ben ik daarna doorgegroeid naar de functie Analist Sociale Zekerheid. Sindsdien behoort met name het inzichtelijk maken van de financiële gevolgen en resultaten voor onze klanten tot mijn takenpakket. Medio 2019 is deze functie omgedoopt tot Adviseur Sociale Zekerheid. Naast inzicht geven in het financiële plaatje, heb ik ook klantcontact en bewaak ik deadlines van het UWV en de Belastingdienst om onze klanten van een gedegen advies te kunnen voorzien.

Arjan Pijnen - adviseur bij OAZ HR specialisten
Neem contact op met
onze HR adviseur
Arjan Pijnen
Specialist Ontwikkeling en Projecten
Iedereen werkt samen om het optimale resultaat voor onze klanten, en daarmee ook voor onszelf, te behalen. De combinatie van resultaatgericht werken, gepaard met een meedenkende, dynamische werkgever zorgt ervoor dat ik iedere dag fluitend en vol energie aan het werk ga!
Arjan Pijnen
Iedereen werkt samen om het optimale resultaat voor onze klanten, en daarmee ook voor onszelf, te behalen. De combinatie van resultaatgericht werken, gepaard met een meedenkende, dynamische werkgever zorgt ervoor dat ik iedere dag fluitend en vol energie aan het werk ga!
Arjan Pijnen

Interesse gewekt?

Word ook onderdeel van ons team! Solliciteer naar één van onze openstaande vacatures.

Manager Controle, Financiën en Administratie (Financieel Manager)

Als financieel manager vervul je een sleutelrol in de financiële besluitvorming en administratie binnen OAZ.
Huis ter Heide (Utrecht)
32 - 40 uren
Bekijk vacature

Freelance Recruiter

Als Recruiter ben jij de drijvende kracht achter voldoende nieuwe medewerkers kunnen aantrekken.
Goes
16 - 24 uren
Bekijk vacature

Vind de baan die bij jou past!

Ga je graag op pad naar klanten of duik je graag in complexe dossiers op kantoor? Bij OAZ vind je de baan die bij jou past. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bekijk onze vacatures.

Andere verhalen

Amber de Grouw sfeerfoto OAZ

Als werkgever staat OAZ met stip op 1. De menselijkheid, betrokkenheid en de persoonlijke noot zijn mooi. Ook zijn er veel leuke extra’s. Er gaat geen feestdag voorbij zonder ene aardigheidje in de brievenbus. Ik ben heel blij met mijn plek bij OAZ!