De drijvende kracht achter onze instroomsubsidies

Het team van OAZ bestaat uit ongeveer 70 medewerkers. Een grote groep die altijd in is voor iets gezelligs, een praatje of een borrel na werktijd. Hoewel alle medewerkers van OAZ als een groot team werken, is er ook een verdeling van medewerkers onder de drie pijlers van OAZ: Instroom, Sociale Zekerheid en Opleidingen. Jouw kleine, vertrouwde team binnen het grote team.

Een drijvende kracht binnen OAZ

Team Instroom is met haar acht adviseurs een drijvende kracht binnen OAZ. Samen met de teammanager zorgt dit team dat de klanten van OAZ optimaal gebruik kunnen maken van de beschikbare voordelen bij het aannemen van nieuwe medewerkers. Het hele jaar door bekijkt en verzamelt dit team de benodigde gegevens, dient aanvragen in en controleert registraties. Alles om te zorgen dat de berekeningen van het UWV en de Belastingdienst in orde zijn, voor bijvoorbeeld de Wet Tegemoetkoming Loondomein (Wtl).

Samen toewerken naar de deadline

Een aantal keer per jaar ontstaat er een piek in de werkzaamheden, bijvoorbeeld als de voorlopige berekening van de Wtl in maart op de mat valt. Het is dan de taak van team Instroom om zo spoedig mogelijk met de controle te beginnen. Zitten er afwijkingen in de cijfers? Staan alle loonkostenvoordelen wel juist geregistreerd? Gemiddeld zitten in 1 op de 3 berekeningen fouten die van invloed zijn op de maandelijkse lasten van de klant, dit is dus een enorme klus voor team Instroom, met een strakke deadline!

Wanneer de deadline voor de controle van de voorlopige berekening is verstreken, zou team Instroom even op adem kunnen komen. Toch staat de volgende deadline alweer om de hoek. Denk hierbij aan de SROI, de no-riskpolis en de WW-premie voor BBL-leerlingen. Klanten moeten worden geïnformeerd, facturatie moet worden afgerond en inkomende administratie moet worden verwerkt. En team Instroom zou het niet anders willen.

Ook een gezonde werk-privé balans vinden?

Word jij enthousiast van de combinatie hard werken en hard lachen? Zoek jij een uitdaging met een gezonde dosis druk zo nu en dan? Dan is OAZ een top werkplek voor jou. Kom langs voor een kop koffie of een potje tafeltennis, wellicht ben jij onze nieuwe collega! Solliciteren kan via sollicitatie@oaz.nl, meteen bellen kan ook op 088 5600 746.

Bram Bloemen - Teammanager bij OAZ HR specialisten
Neem contact op met
onze HR adviseur
Bram Bloemen
Teammanager Instroom
Bram Bloemen - Teammanager Instroom
Team Instroom is met haar acht adviseurs een drijvende kracht binnen OAZ.
Bram Bloemen
Bram Bloemen - Teammanager Instroom
Team Instroom is met haar acht adviseurs een drijvende kracht binnen OAZ.
Bram Bloemen

Interesse gewekt?

Word ook onderdeel van ons team! Solliciteer naar één van onze openstaande vacatures.

Accountmanager

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheren van de relaties met onze klanten en het werven van nieuwe klanten.
Huis ter Heide (Utrecht)
40 uren
Bekijk vacature

Projectmanager projectsubsidies

Samen met jouw team maak je nieuwe dienstverlening binnen OAZ groot.
Huis ter Heide (Utrecht)
32 - 40 uren
Bekijk vacature

Vind de baan die bij jou past!

Ga je graag op pad naar klanten of duik je graag in complexe dossiers op kantoor? Bij OAZ vind je de baan die bij jou past. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bekijk onze vacatures.

Andere verhalen